Golf? ''het moeilijkste om te leren,

het mooiste om te doen!''

Het boeiende van het golfspel?

"jezelf en medespelers echt leren kennen"

ERELIJST

2010 Richard van Stralen

2011 Hans Minnaar

2012 Hans Minnaar

2013 Nico ter Windt

2014 Jan Brehm

2015 Jan Brehm

2016  Wndy van Alphen

2017 Jan Brehm

2018 Jan Oprins

2019 Wendy van Alphen

2020 Walter Blok

Nu al voor de elfde keer op rij, een succes tournooi waar je als golfer bij hoort te zijn. Na vijf jaar Turkije, drie jaar Spanje, twee jaar Portugal en in 2020 een uitstap richting Grand Canaria, gaan we in 2021 naar Cadiz in Spanje. Van 12 t/m 17 januari verblijven we in het prachtige Iberostar Royal Andalus**** Hier liggen de twee 18 holes voor de deur, waar de Nieuwjaarscup op gespeeld zal worden. 

De nieuwjaarscup is een tournooi voor iedereen die van golfen en gezelligheid houdt. De nieuwjaarscup is een wedstrijd die gespeeld wordt over vier wedstrijddagen. beide banen worden twee maal gespeeld. De beste speler over de vier dagen mag zich de winnaar van de nieuwjaarscup 2021 noemen en zal de schaal ontvangen! Wij hebben weer een mooie reis kunnen samenstellen en reizen met een goed gezelschap af richting de Spaanse zon.
De indeling voor de wedstrijd wordt de eerste drie speeldagen random ingedeeld. De finale dag spelen we volgens de ranking met de favorieten in de laatste flight. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatse speeldag tijdens of na het diner. Op de afsluitende dag spelen we nog een ronde golf op Novo Sancti Petri Hills golfbaan. Hier kan iedereen zijn eigen flight natuurlijk samen stellen.
We hebben er dit jaar voor gekozen om met een beperkt aantal golfers af te reizen, zorg dat je er op tijd bij bent, anders ga je wat missen......

Iberostar Hotel Royal Andalus 4* Cadiz ( Zuid Spanje)

Deze accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het strand.

Het Iberostar Royal Andalus biedt een fantastisch uitzicht op zee en ligt aan het strand La Barossa.

Het heeft kamers met een balkon, 3 buitenzwembaden, 2 golfbanen en uitgebreide recreatievoorzieningen.

De kamers van het Andalus beschikken over airconditioning en een eenvoudige, lichte inrichting.

Ze zijn allemaal voorzien van satelliet-tv en tegen een toeslag kunt u een minibar aanvragen. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van de spa van het hotel, die is uitgerust met een sauna, een Turks bad, een hydrotherapie bad en een hot tub.

Er zijn ook belevenisdouches en een ontspanningsruimte. Tegen een toeslag is er ook een verwarmd zwembad, dat alleen toegankelijk is voor volwassenen.

De eigen golfbanen bevindt zich op slechts 250 meter afstand en u vindt een tennisbaan op 500 meter van de accommodatie.

Novo Sancti Petri golfbaan Sea & Pines:

De eerste 9 holes van deze baan bieden u brede fairways en zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel. De 6e hole is een echt pareltje waarvan de green net boven het strand is gelegen. De laatste 9 holes zijn ietwat uitdagender en leiden u langs vele pijnbomen. Het is een eerder vlakke baan, maar onderschat de zeewind niet.  (18 holes, par 72, 5.482 meter)

Novo Sancti Petri golfbaan Center:


Dit is een uiterst gevarieerde golfbaan met een machtige 6-6-6 lay-out, d.w.z. 6x een par 3, 6x een par 4 en 6x een par 5! De baan begint vlak, vanaf hole 10 is er meer hoogteverschil waardoor u regelmatig een prachtig zicht heeft op de Atlantische Oceaan. De 18e hole wordt gekenmerkt door een bunker in de vorm van een S… niet toevallig de s van Severiano Ballesteros, de ontwerper. (18 holes, par 72, 5.427 meter)


Novo Sancti Petri Hills golfbaan:


De ontwerper van deze golfbaan, Manuel Piñero, kreeg de uitdagende opdracht om een 18-holes golfbaan te creëren op een compacte locatie. Mede door het feit dat de holes dus redelijk dichtbij elkaar gelegen zijn, is het een niet al te gemakkelijke baan. Er zijn vele waterpartijen en verschillende doglegs. U focust beter op precisie dan op afstand. Tip: neem voldoende ballen mee. (18 holes, par 68, 4.606 meter)

Let op dit is exlusief de vlucht. voor meer info kunt u terecht bij onze reisorganisatie

Vanaf

€ 774,-P/P

Ons aanbod:

  • Retourvucht EIN naar Sevilla exclusief!!
  • 5 nachten verblijf in een 2 pers. kamer met aparte bedden
  • uitgebreid ontbijtbuffet en diner excl. drankjes
  • Transfer airport / Hotel / golfbaan / airport
  • 4 x 18 holes golf op de 2 hotel banen Novo Sancti Petri A+B
  • 1 x 18 holes golf op de Novo Sancti Petri Hills golfbaan
  • Deelname aan de Nieuwjaarscup!
  • € 80,- eenpersoonskamer toeslag.

Nieuwjaarscup 2021
van 12 t/m 17 januari

Golf a la Carte

Sascha Labrujere
Nederstraat 35
4332AX Middelburg
info@gvbweek.nl

K.v.K. nr. 55763553

btw-id NL001751987B25
bank rek. NL71RABO 0140397450